top of page
Etsi

Ylläs-Slalom ja Ylläksen Nousu yhdistyvät

Päivitetty: 3. kesäk. 2021

Seurojen johtokunnat ovat päättäneet yksimielisesti voimien yhdistämisestä. Kaikki toiminta jatkuu Ylläksen Nousun nimellä.Ylläksen Nousu on kehityshankkeen mukaisesti pyrkinyt parantamaan paikallisten seurojen välistä yhteistyötä kuluvasta keväästä alkaen. Ylläs-Slalomin puolelta heräsi idea seurojen yhdistymisestä, jolloin jää enemmän voimavaroja varsinaisen harrastustoiminnan ylläpitämiseen.

“ Meillä kuten monilla muillakin yhdistyksillä on ollut jo vuosia hankaluuksia löytää johtokuntaan riittävästi aktiiveja ja nykyisellään johtokunnan resurssit menevätkin perustoiminnan ylläpitoon. Yhdistämällä kahden seuran hallintoa vapautuu resurssia myös toiminnan kehittämiseen. Yhdistymisellä saadaan toivottavasti tarjottua entistä parempia palveluita ja koordinoidumpaa harrastustoimintaa paikallisille lapsille ja nuorille. Jaoston ja johtokunnan tukena jatkaa vapaamuotoinen laskettelulajien kehittäjätiimi, johon ovat kaikki vapaaehtoiset sekä lasten vanhemmat lämpimästi tervetulleita! Haluamme olla mukana luomassa uudenlaista yhdistysten toimintakulttuuria ja yhteistyötä.” Kaisa Kylä-Kaila, Ylläs-Slalomin puheenjohtaja

Yhdistymisen mahdollisuus herätti luonnollisesti paljon kysymyksiä seuroissa. Siinä missä uhat pysyivät samoina kuin kahdenkin seuran toiminnassa, niin mahdollisuudet kasvoivat yhteistyön ansiosta. Laajempi aktiivipohja keventää kaikkien kuormitusta.


Toiminnan jatkuminen

Laskettelu ja lautailu ovat jatkossa lajijaostoja, joiden toimintaa vetävät Slalomista tutut Laura Koivisto ja Tero Kylä-Kaila. Laura ja Tero ovat jatkossa Ylläksen Nousun johtokunnan jäseniä. Hallintopuolen keventyessä muut Slalomin aktiivit jatkavat varsinaisen laskutoiminnan kehittämistä ja vetämistä. Tulevan talven laskukurssit ovat tarjolla kaikille Nousun jäsenille ja paikan voi varata kätevästi Nousun sivujen kautta.


“Slalomilla on ollu laaja rinki tekemässä hyvvää tuotetta lapsille. Mie ootan innolla mihin met voimme yhessä kehittää laskutoimintaa tulevina vuosina.” Joni Kaulanen, Ylläksen Nousun puheenjohtajaComments


bottom of page