top of page

Kausi-info

2021-22

Uusi Nousu

Nousun toimintaa pidempään seuranneet ovat huomanneet viimeisen kahden vuoden aikana suuria muutoksia. Olemme käynnistäneet toiminnan pysähtyneestä tilasta ja kehitämme seuraa pitkällä tähtäimellä.

Junioritoiminta on aina ollut tärkein osa Ylläksen Nousua ja tällä linjalla jatketaan edelleen. Tunturi-Lapin Leaderilta haettu ja saatu kehittämistuki käytetään perusasioiden tekemiseen oikein, jotta toimintaa voidaan jatkaa pitkälle tuleviin vuosiin. Leaderin lisäksi paikallisten yritysten ja kunnan tuki mahdollistaa matalat harrastuskulut ja tarvittavien välineiden hankkimisen.

Harrastusvälineet

Salibandyyn juniorit tarvitsevat sisäpelikengät ja -liikuntavaatteet, sekä mailan ja suojalasit. Ylläksen Nousu on hankkinut 55 lasten mailaa ja 20 suojalasia. Näitä saa käyttää halutessaan läpi kauden. Jos lapselle hankitaan oma maila, niin on tärkeää, että maila on oikean pituinen. Liian pitkä maila vaikeuttaa pelaamista ja hidastaa kehittymistä. Ohjeet mailan hankintaan löytyy Nousun kotisivuilta.

Mailoja voi hankkia seuratilauksen kautta normaalia hintaa halvemmalla. Mailat ovat samoja Oxdog Fusion Light -malleja, kuin yhteiskäytössä olevat mailat.

Hinnat:

55-65 cm 22,00 € (ovh. 34,90)

75-96 cm 24,90 € (ovh. 44,90)

 

Mailatilaukset yllaksennousu@gmail.com. Ilmoita myös mailan kätisyys (O/V).

Seuravaatteet

Ylläksen Nousulla on harjoituksia ja Lapin mestaruussarjaa varten seuravaatekokonaisuus, jonka ostamista suositellaan. Paketin hinta on sponsoreiden ansiosta saatu niin alas, että vastaavia vaatekappaleita ei pysty muualta halvemmalla hankkimaan. Seuravaatteet ovat käytössä kolme kautta kausilla 2021-22, 2022-23 ja 2023-24. Tämä johtuu sponsorisopimuksista, jotka on solmittu kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Vaatteissa kannattaa huomioida kasvuvara.

Paketin hinta junioreille on 49,50 €.

Vaatteet tilataan ja maksetaan Nousun nettisivujen kautta ennakkoon. Sopivat koot pääsee kokeilemaan harjoitusten alussa viikoilla 39 ja 40.

Lapin mestaruussarjan turnauksissa voi peleihin osallistua myös peliasun tummansiniseen sävyyn sopivilla t-paidoilla ja shortseilla.

Näyttökuva 2021-9-29 kello 14.06.36.png

Lapin Mestaruussarja

Lapissa pelataan usean turnauksen mestaruussarjaa, jossa ei ole pakko osallistua kaikkiin turnauksiin. Nyt ensimmäisenä vuotena Nousun juniorit osallistuvat 3-5 turnaukseen. Turnauksia pelataan mm. Kittilässä, Rovaniemellä ja Ylitorniolla.

Matkakulut katetaan Nousun puolelta. Pelimatkoille tullaan tarvitsemaan valvojia/huoltajia. Nousun valmentajat eivät voi pitää silmällä jopa yli 40 lasta, joten turnauksiin osallistumisen ehtona on vanhempien saaminen valvojiksi/ huoltajiksi. Tästä tulee infoa lähempänä.

Ensimmäiset suunnitellut turnaukset:

30.10. Kittilä

15.1. Ylitornio

4.12. Kittilä

2.4. Sodankylä

Varainhankinta ja talkoot

Ylläksen Nousu on koonnut merkittävän sponsoripotin alueen yrityksiltä ja saamme kunnalta vuosittain seuratukea. Toiminnan uudelleen käynnistäminen on tuonut paljon kuluja, sillä olemme päivittäneet harjoitusvälineitä tuhansilla euroilla ja tuemme peliasuhankinoja, jotta harrastusmaksut pysyvät matalina.

 

Pelimatkakuluja tullaan kattamaan Nousun pullonkeräysten pulloja palauttamalla. Pullot ovat valmiiksi jätesäkeissä ja 3. luokkalaista lähtien juniorit käyvät omilla vuoroillaan palauttamassa pulloja harjoitusten alussa 1-3 kertaa kaudessa. Lapset voivat tulla normaalisti hallille, josta heidät kuljetetaan Jounin Kaupalle ja takaisin reenien toiseen puolikkaaseen.

 

Jos lapsi ei voi osallistua yhteisten kustannusten kattamiseen talkoilla, niin ilmoita siitä Jonille soittamalla 050 4000 121.

Viestintä

Ilmoittautumisten yhteydessä on kerätty puhelinnumerot, joihin tullaan lähettämään tarpeellista infoa. Yhteisiä WhatsApp-ryhmiä ei tehdä, sillä ne ovat raskaita kaikille osapuolille. Kysymyksiä ja ideoita saa lähettää yhtä koska yllaksennousu@gmail.com. Nousun somet ja nettisivut ovat hyvä yleisen informaation lähde.

Jäsenedut

Jäsenet ovat oikeutettuja jäsenetuihin valikoitujen yhteistyökumppaneiden kanssa. Tarkasta edut yllaksennousu.fi/ jäsenedut.

Yhteystiedot

Joni Kaulanen

Puheenjohtaja

050 4000 121

yllaksennousu@gmail.com

Keijo Taskinen

Päävalmentaja

yllaksennousu@gmail.com

Tuukka Mantovaara

Maalivahtivalmentaja

yllaksennousu@gmail.com

bottom of page