top of page
Etsi

Kauden 2021-22 kerhot alkavat

Viikolla 36 alkavat kerhot on julkistettu ja ilmoittautuminen alkaa maanantaina 30.8. Kaikki ovat tervetulleita tutustumaan kerhoihin viikoilla 36 ja 37, mutta suosituimpiin kannattaa varmistaa paikka koko kaudelle hyvissä ajoin.


Slalom


Lumella laskeminen on luonnollisesti helpompaa, joten slalom-ryhmien ilmoittautumiset alkavat 1.11. ja ryhmät kokoontuvat mäessä ensimmäisen kerran viikolla 1.


Aikaisemmin Ylläs-Slalomin järjestämät laskukurssit pyörivät seurojen yhdistymisen myötä Ylläksen Nousun kautta. Yhteistyön alku on ollut heti hedelmällinen ja viikoittaisten laskukurssien lisäksi suunnittelupöydällä on myös viikonloppuleirejä ja laskutapahtuma.


Lisää yhdistymisestä voit lukea täältä.


La, Alkeis- ja jatkokurssi (max. 10 hlö)

Su, Edistyneet (max. 15 hlö)

40€/talvi


 

Reenirinki tekee harrastamisen helpoksi aikuisille


Kahden personal trainerin, Emma Kärävän ja Aada Luiron, tähdittämä Reenirinki huomioi kunkin osallistujan lähtökohdat ja opastaa alkuun kehityksessä. Syksyllä harjoituskertoja kertyy 15, jolloin yhdelle kerralle jää hintaa vajaat 7 euroa.


Ke 17.30 - 18.30

100€/syksy


 

Salibandyn paluu


Salibandyseurana tunnettu Ylläksen Nousu sekä laajentaa lajitarjontaansa, että palaa salibandykentille myös edustusjoukkueen voimin. Nousun miehet aloittavat lokakuussa miesten 5. divisioonassa. Pelejä tulee olemaan kahden pelin satseissa Oulusta Kemin kautta Rovaniemelle. Miehet pelaavat kotiottelunsa Kittilässä.


Salibandyvuoroille on hankittu useita harjoitteluvälineitä ja lasten mailoja, jotka ovat Äkäslompolon ala-asteen liikuntahallilla vapaasti käytettävissä.


Miesten salibandy


Miesten vuoroilla on mahdollisuus try outille edustusjoukkueeseen. Asian voi ottaa harjoituksissa puheeksi joukkueenjohtaja Kari Pakkasen kanssa, tai laittaa asiasta sähköpostia yllaksennousu@gmail.com.


Kaikille kiinnostuneille avoimet harjoitukset pidetään viikoittain Äkäslompolon ala-asteen liikuntahallilla. Rennot ja kannustavat höntsäpelit vetävät myös vierailevia tähtiä, jotka voivat osallistua kerhoon 5 euron kertamaksulla.


Ma 20.00 - 22.00

45€/vuosi tai kertamaksu 5€


Naisten salibandy


Vapaamuotoiset harjoitukset sopivat kaikille lajista kiinnostuneille. Osallistujat päättävät itse missä suhteessa vuoroilla harjoitellaan ja pelataan. Satojen eurojen uudet harjoitusvälineet mahdollistavat useita eri tekniikkaharjoituksia pallon kanssa ja ilman.


Ma 18.00 - 20.00

45€/vuosi tai kertamaksu 5€


Juniori salibandy


Viime kaudella innokkaita junioreita keränneet salibandyharjoitukset jatkuvat. Junioritoiminnan kehittäminen on Nousun tärkeimpiä tavoitteita, joten harrastusmaksut pidetään erittäin alhaisina myös tulevalla kaudelle. Koko vuoden salibandyharjoitukset kustantavat jäsenmaksun päälle 45 euron osallistumismaksun. Lisäksi juniorit voivat lunastaa yli 300 euron seuravaatepaketin 49,50 eurolla, jolloin vaatetuksesta vain kenkien ostaminen jää omalle kontolle. Vapaaseen käyttöön hankitut salibandymailat ja suojalasit helpottavat edelleen lajin aloittamista nopeasti kasvaville lapsille.


Lappi-Cupin tilalle tullut Lapin Mestaruussarja koostuu useista turnauksista eri puolilla Lappia. Nousu tulee käymään muutamissa turnauksissa juniorijoukkueiden voimin. Pelimatkojen kulut katetaan kokonaan Nousun puolelta. Tosin juniorit tutustutetaan talkootöihin hyvin aikaisessa vaiheessa, jotta tästä tulee ajan kanssa normaali osa Nousuun kuulumista.Mailat

Ylläksen Nousu on hankkinut 55 kappaletta lastenmailoja, joista 48 sopii koon puolesta 1-6. luokkalaisten käyttöön. Nousun mailat säilytetään turnausten välissä Äkäslompolon liikuntahallin varastossa. Pelaajat saavat hankkia myös omia mailoja ja Nousu tekee lokakuussa yhteistilauksen Oxdogilta, jolloin voi tilata haluamansa mailan listahintaa huokeammin. Huoltajia informoidaan yhteistilauksesta erikseen myöhemmin.


Suojalasit

Ylläksen Nousu on hankkinut 20 kappaletta uusia suojalaseja ja hallilla on kaikkiaan noin 40 kappaletta lapsille sopivia suojalaseja. Pelaajat saavat hankkia myös omia suojalaseja ja Nousu tekee lokakuussa yhteistilauksen Oxdogilta, jolloin voi tilata haluamansa suojalasit listahintaa huokeammin. Huoltajia informoidaan yhteistilauksesta erikseen myöhemmin.


Peliasut

Seuravaatteet

Osallistujilla on mahdollisuus ostaa pelaajan vaatesetti hintaan 49,50€ (ovh. 303,40€). Vaatesetti sisältää:

Pelipaita, omalla nimellä ja numerolla

Harjoituspaita, omalla nimellä ja numerolla

Pelishortsit, omalla numerolla

Pelisukat

Verryttelytakin, omalla numerolla

Verryttelyhousut, omalla numerolla


Omat vaatteet

Lapin mestaruussarjan turnauksissa voi osallistua peleihin myös peliasun tummansiniseen sävyyn sopivilla t-paidoilla ja shortseilla.


Käyttöaika

Samat seuravaatteet ovat käytössä kolmen vuoden ajan kausilla 2021-22, 2022-23 ja 2023-24.


Tilaaminen ja maksaminen

Seuravaatteiden tilaamisesta ja maksamisesta informoidaan huoltajia erikseen myöhemmin.


Miksi näin halpaa?

Ylläksen Nousulla on seuravaatteissa 13 sponsoria ja kaikkiaan yli 70 yritystä sponsoroi meidän toimintaa. Lisäksi Kolarin kunta tukee Nousua vuosittain maksettavan seuratuen kautta. Tärkein tavoitteemme on mahdollistaa mahdollisimman monelle lapselle harrastaminen, joten käytämme ison osan sponsorituloista lasten harrastusmaksujen pieninä pitämiseen.


Talkootyöt

Ylläksen Nousulla on Äkäslompolossa muutamia pullonkeräyspisteitä. Haluamme opettaa kolmannesta luokasta lähtien junioreita jo nuorella iällä tekemään talkootyötä yhteisen hyvän eteen. Tarjoamme 2021-22 kaudella mahdollisuuden tehdä tämän lappamalla pulloja Jounin Kaupan pulloautomaattiin. Rahoilla katetaan lasten pelimatkojen kustannuksia.


To 16.00 - 18.00, 3-6lk.

Pe 16.00 - 18.00, 1-2 lk.

45€/vuosi 

Tarzan ja Cheetah


Viime kaudella täyteen bookattu Tarzan-kerho saa seurakseen vanhemmille lapsille varatun Cheetah-kerhon. Jatkossa Tarzan on suunnattu kauden aikana 3, 4 tai 5 vuotta täyttäville lapsille, ja Cheetah puolestaan 5 tai 6 vuotta täyttäville lapsille. Jaon välissä olevat 5 vuotta täyttävät suositellaan jakamaan syntymäkuukauden perusteella, mutta tämä jousto myös mahdollistaa ryhmästä toiseen siirtämisen, jotta mahdollisimman moni lapsi pääsee mukaan.


Muutoksen ansiosta tuplamäärä lapsia saa kokea hittikerhon riemut kerran viikossa ja vanhempien lasten kanssa voidaan tutustua liikuntaan haastavampien pelien ja leikkien kautta.


Tarzan-kerho

Ke 16.00 - 17.00, 3-4 -vuotiaat (max. 15 hlö)

35€/vuosi


Cheetah-kerho

Ma 16.00 - 17.00, 5-6 -vuotiaat (max. 15 hlö)

35€/vuosi
 

Seurajäsenyys


Osallistujien tulee olla Nousun jäseniä. Jäsenyyksiä on tälläkin kaudella neljää eri vaihtoehtoa:


Aikuinen 25€

Lapsi 15€

Perhe 40€ (Ruokakunta)

Kannatus 30€


Jäsenedut

Nousulaiset saavat jäsenetuja jo 15 yrityksestä. Tarkasta kaikki edut täältä.
Comments


bottom of page