top of page
Etsi

Salibandymailan valitseminen

Olipa laji ennestään tuttu tai ei, niin mailojen numero eivät ole välttämättä tuttuja. Oikea maila oikealle pelaajalle helpottaa pelaamista ja harjoittelua, joten käydään perusasiat läpi mailan valitsemisesta.
Kätisyys


Lapaa lähempänä oleva käsi kertoo mailan kätisyyden.


Isoin osa pelaajista pelaa vasen käsi lähempänä lapaa, joten he pelaavan vasemman käden mailalla ja ovat leftejä. Kätisyys kerrotaan yleisesti englanninkielen sanoilla left/right.


Kirjoituskäsi ei määritä mailan kätisyyttä. Joillekin kätisyys tulee luonnostaan ja nuorilla lapsilla, joilla mailasta kiinni pitäminen opitaan täysin uutena asiana, on mahdollisuus oppia kumpi vain kätisyys varsin nopeasti.


Yhteistilaus ja yhteiskäyttömailat


Ylläksen Nousulla on 55 yhteiskäytössä olevaa Oxdog Fusion Light -mailaa 55, 65, 75 ja 82 cm koossa. Mailat ovat vapaasti lainattavissa salibandyharjoitusten aikana, sekä koululiikunnoissa.


Nousun jäsenet voivat myös tilata yhteistilauksella itselleen samoja mailoja normaalihintoja halvemmalla.


Seuraava yhteistilaus lähetetään alustavasti lokakuun lopulla. Pääset tilaukseen mukaan lähettämällä sähköpostia yllaksennousu@gmail.com ja kertomalla mailan tuotekoodin ja kätisyyden. Tilaukset ovat sitovia. Tuotteen maksetaan noudettaessa Äkäslompolon Sport Shoppiin.Comments


bottom of page